Majoitus

Northern Lights Ranch tarjoaa uniikkia majoitusta revontuli- ja luontomatkailuun suunnitelluissa Sky View Cabineissa, joita on yhteensä 15 kpl. Jokainen on suunniteltu 2 hengelle, mutta osaan on saatavissa myös lisävuode ylimääräiselle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.).

Jokainen sisustukseltaan laadukasta skandinaavista tyyliä edustavista huoneistoista tarjoaa upeat näkymät ympäröivään arktiseen luontoon, jonka kruunaavat motorisoitujen sänkyjen yllä avautuvat lämmitetyt suuret kattolasit. Kirkkaan tähtitaivaan ja revontulien näkeminen omasta vuoteesta muodostaa elämyksen joka ei unohdu koskaan.


Northern Lights Ranchillä löytyy viisi erilaista huoneistotyyppiä ja pääsette tutustumaan jokaisesta eri vaihtoehdosta tehtyyn videoon seuraavista linkeistä:

Sky View Cabin Standard
Sky View Cabin Superior
Sky View Cabin Superior with Sauna
Sky View Cabin Deluxe with Outdoor Hot Tub


Uusimman huoneistotyyppimme Sky View Cabin Ultimaten pohjakuva on nähtävillä TÄÄLLÄ.

Northern Lights Ranchillä löytyy yksi ns. tuplahuoneisto, jossa toisella puolella löytyy ulkopaljulla varustettu Sky View Cabin Deluxe with Outdoor Hot Tub ja toisella puolella omalla saunalla varustettu Sky View Cabin Superior with Sauna. Ko. huoneistoja voi samaan aikaan käyttää kaksi erillistä seuruetta tai sitten sama seurue, jolloin huoneistojen väliset kaksi äänieristettyä ja lukollista ovea voidaan jättää auki. Videoesittely tuplahuoneistosta löytyy TÄÄLTÄ. 


Varauksia voi tällä hetkellä tehdä 28.4.2024 asti ja varausten teko on helpointa nettisivujemme kautta TÄÄLTÄ. Voitte tarvittaessa olla yhteydessä tiedustelunne osalta myös myyntiimme sähköpostitse info@theranch.fi tai soittamalla +358 44 770 0350 (ma-pe klo 9.00-17.00).

HUOM! Olemme tavoitettavissa ainoastaan sähköpostitse 1.5.-20.8.2023 välisen ajan.

Sky View Cabins

Northern Lights Ranchilla sijaitsevat Sky View Cabinien Standard, Superior, Superior saunalla, Deluxe ulkopaljulla ja Ultimate-versiot ovat kahden hengen majoitushuoneistoja. Sky View Cabin Superiorissa, Deluxessa ja Ultimatessa on erillisessä alkovissa vuodesohva, josta saa tarvittaessa muokattua 140 cm leveän lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.) 

Sky View Cabineissa hallitsevina rakennuselementteinä ovat hirsi- ja lasi, joista huomionarvioisin on kaikkien sänkyjen yläpuolella sijaitseva lämmitetty lasikatto. Sky View Cabinit on suunniteltu nimenomaan luonnon ja revontulten katselemista varten, jonka vuoksi sen lasiseinät on suunnattu kohti pohjoista taivasta, jossa revontulet usein näyttäytyvät.

Sky View Cabinien sängyt ovat myös em. syystä motorisoidut, mahdollistaakseen asiakkaille parhaan taivaan ja ympäröivän luonnon katselemiskokemuksen. Kaikki Sky View Cabinit on varusteltu kylpyhuoneella, jääkaapilla/minibaarilla, kahvi- ja vedenkeittimellä sekä ilmaisella langattomalla internet-yhteydellä.

Sky View Cabin Deluxen ja Ultimaten kruunaavat puolestaan niiden omat ulkopaljut. Taivaan, ympäröivän luonnon ja hiljaisuuden ihaileminen paljusta käsin on monelle asiakkaistamme ollut se kaikkein ikimuistoisin kokemus. 


Galleria

c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus