Majoitus

Northern Lights Ranch tarjoaa uniikkia majoitusta revontuli- ja luontomatkailuun suunnitelluissa Sky View Cabineissa, joita on yhteensä 16 kpl. Jokainen on suunniteltu 2 hengelle, mutta osaan on saatavissa myös lisävuode ylimääräiselle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.).

Jokainen sisustukseltaan laadukasta skandinaavista tyyliä edustavista huoneistoista tarjoaa upeat näkymät ympäröivään arktiseen luontoon, jonka kruunaavat motorisoitujen sänkyjen yllä avautuvat lämmitetyt suuret kattolasit. Kirkkaan tähtitaivaan ja revontulien näkeminen omasta vuoteesta muodostaa elämyksen joka ei unohdu koskaan.


Northern Lights Ranchillä löytyy neljä erilaista huoneistotyyppiä ja pääsette tutustumaan jokaisesta eri vaihtoehdosta tehtyyn videoon seuraavista linkeistä:

Sky View Cabin Standard
Sky View Cabin Superior
Sky View Cabin Superior with Sauna
Sky View Cabin Deluxe with Outdoor Hot Tub


Northern Lights Ranchillä löytyy myös kaksi ns. tuplahuoneistoa, joissa toisella puolella löytyy ulkopaljulla varustettu Sky View Cabin Deluxe with Outdoor Hot Tub ja toisella puolella omalla saunalla varustettu Sky View Cabin Superior with Sauna. Ko. huoneistoja voi samaan aikaan käyttää kaksi erillistä seuruetta tai sitten sama seurue, jolloin huoneistojen väliset kaksi äänieristettyä ja lukollista ovea voidaan jättää auki. Videoesittely tuplahuoneistosta löytyy TÄÄLTÄ. 


Varauksia voi tällä hetkellä tehdä 10.4.2023 saakka. Varausten teko on helpointa nettisivujemme kautta TÄÄLTÄ . Voitte tarvittaessa olla yhteydessä tiedustelunne osalta myös myyntiimme sähköpostitse info@theranch.fi tai soittamalla +358 44 770 0350 (Ma-Pe klo 9.00-17.00).

Majoitusvarauksia voi nyt tehdä myös turvallisesti, sillä mahdollisten matkustuksen estävien koronarajoitusten vuoksi peruutetun majoitusvarauksen voi siirtää uuteen ajankohtaan veloituksetta.

Sky View Cabins

Northern Lights Ranchilla sijaitsevat Sky View Cabinien Standard, Superior, Superior saunalla ja Deluxe -versiot ovat kahden hengen majoitushuoneistoja. Sky View Cabineissa hallitsevina rakennuselementteinä ovat hirsi ja lasi, joista huomionarvioisin on kaikkien sänkyjen yläpuolella sijaitseva lämmitetty lasikatto.

Kaikki Sky View Cabinit on varusteltu kylpyhuoneella, jääkaapilla, kahvi- ja vedenkeittimellä sekä langattomalla internet-yhteydellä.

Sky View Cabin Superiorissa ja Deluxessa on lisäksi saatavilla vuodesohva yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.) erillisessä alkovissa, jossa on myös TV. Sky View Cabin Deluxen kruunaa puolestaan sen oma ulkopalju.

Sky View Cabinit on suunniteltu nimenomaan luonnon ja revontulten katselemista varten, jonka vuoksi sen lasiseinät on suunnattu kohti pohjoista taivasta, jossa revontulet usein näyttäytyvät. Sky View Cabinien sängyt ovat myös em. syystä motorisoidut, mahdollistaakseen asiakkaille parhaan taivaan ja ympäröivän luonnon katselemiskokemuksen.

Galleria

c
Siirry varaamaan tästä!