Majoitus

Northern Lights Ranch tarjoaa majoitusta revontuli- ja luontomatkailuun suunnitelluissa Sky View Cabineissa, joita on yhteensä 16 kpl. Jokainen on suunniteltu 2 hengelle, mutta osaan on saatavissa myös lisävuode ylimääräiselle aikuiselle tai 1-2 lapselle.

Sky View Cabins

Northern Lights Ranchilla sijaitsevat Sky View Cabinien Standard, Superior, Superior saunalla ja Deluxe -versiot ovat kahden hengen majoitushuoneistoja. Sky View Cabineissa hallitsevina rakennuselementteinä ovat hirsi ja lasi, joista huomionarvioisin on kaikkien sänkyjen yläpuolella sijaitseva lämmitetty lasikatto.

Kaikki Sky View Cabinit on varusteltu kylpyhuoneella, jääkaapilla, kahvi- ja vedenkeittimellä sekä langattomalla internet-yhteydellä.

Sky View Cabin Superiorissa ja Deluxessa on lisäksi saatavilla vuodesohva yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.) erillisessä alkovissa, jossa on myös TV. Sky View Cabin Deluxen kruunaa puolestaan sen oma ulkopalju.

Sky View Cabinit on suunniteltu nimenomaan luonnon ja revontulten katselemista varten, jonka vuoksi sen lasiseinät on suunnattu kohti pohjoista taivasta, jossa revontulet usein näyttäytyvät. Sky View Cabinien sängyt ovat myös em. syystä motorisoidut, mahdollistaakseen asiakkaille parhaan taivaan ja ympäröivän luonnon katselemiskokemuksen.

Galleria

Siirry varaamaan tästä!