Ikimuistoinen joulu ja uusi vuosi!

Northern Lights Ranchillä lumettomasta joulusta ei ole pelkoa, kun hanget hohtavat valkoisena pimeän kaamoksen keskellä. Tarjoamme nyt täysin ainutlaatuisen mahdollisuuden joulun viettoon seuraavasti:

Majoitus kolmeksi vuorokaudeksi uniikeissa Sky View Cabin -huoneistoissamme sisältäen aamiaiset, 3-ruokalajin illalliset ja upean jouluillallisen tunnelmallisessa ravintolassamme jouluaattona seuraavin hinnoin:


Lisävuodemahdollisuus saatavilla kolmannella aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.) hintaan 300 €/3 vrk + mahdolliset lisävuorokaudet 85 €/lisävrk.

* Hinta ilmoitettu per henkilö jaetussa kahden hengen huoneistossa majoittuen, sisältäen päivittäiset aamiaiset sekä 3-ruokalajin illalliset.

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan kaikkiin uusiin varauksiin 22.-27.12.2020 välisenä aikana. Varaukset tulee tehdä nettisivujemme kautta TÄÄLTÄ.

HUOM! Pystyäksesi hyödyntämään kyseisen joulunajan tarjouksen (3-7 vrk), tulee sinun varausta tehdessäsi aloittaa syöttämällä toivomasi saapumis- ja lähtöpäivämäärät. Lisää seuraavaksi koodi XMAS varaussivulla näkyvään Campaign code -kenttään.


MUUT MAJOITUSVARAUKSET JOULU JA UUSI VUOSI

Mikäli suunnitelmiinne soveltuisi paremmin ainoastaan majoitusvarauksen tekeminen, niin sekin onnistuu nyt vaivattomasti nettisivujemme kautta joulun ja uuden vuoden ajalle seuraavin ehdoin ja hinnoin:

Majoitushinnat joulu ja uusi vuosi ajalle 22.12.2020-1.1.2021


Sky View Cabin Superioriin ja Sky View Cabin Deluxeen saatavilla lisävuode hintaan 50 €/vrk, joko kolmannelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.).

Aamiainen on saatavilla hintaan 25 €/hlö/vrk, 3-ruokalajin illallinen hintaan 59 €/hlö/vrk tai puolihoito sisältäen aamiaisen sekä 3-ruokalajin illallisen hintaan 65 €/hlö/vrk. Lapsille 3-12 v. vastaavat ateriat -50 %.

Pääset varaamaan tarjouksemme eri majoitusvaihtoehtoja TÄÄLTÄ.

Tutustu joulun ja uuden vuoden menuihin tästä.


Koronaviruksen vaikutus majoitusvarauksiin

Koronaviruspandemian tuomien epävarmuustekijöiden vuoksi tarjoamme lisää joustavuutta ajalle 1.9.2020-6.4.2021 tehtyihin majoitusvarauksiin. Mikäli eri viranomaismääräyksistä tai muista merkittävistä matkustusrajoituksista johtuen joutuisitte perumaan Northern Lights Ranchille tekemänne majoitusvarauksen, niin varauksen ajankohtaa voi siirtää suunniteltua saapumispäivää edeltävään päivään saakka. Silloin siirretyn varauksen arvoa vastaava uusi majoitusvaraus voidaan tehdä milloin vain 12 kk ajan koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten päättymisen jälkeen. Huomioittehan silloinkin, että normaalien varausehtojen tapaan majoitushinnat vaihtelevat eri ajankohtina.

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!
c
Siirry varaamaan tästä!