Yhteystiedot ja varaukset

Varauksia voi tällä hetkellä tehdä 14.4.2024 asti ja varausten teko on helpointa nettisivujemme kautta TÄÄLTÄ. Voitte tarvittaessa olla yhteydessä tiedustelunne osalta myös myyntiimme sähköpostitse info@theranch.fi tai soittamalla +358 44 770 0350 (ma-pe klo 9.00-17.00).

Kaikkien ryhmätiedustelujen ja eri yksityistilaisuuksien osalta pyydämme osoittamaan tarjouspyynnöt sähköpostitse myyntiimme. Otathan siis yhteyttä meihin ja suunnittelemme teille toiveidenne mukaisen unohtumattoman matkan tai tilaisuuden Northern Lights Ranchillä!


VARAUKSET JA LISÄTIEDOT:
info@theranch.fi
Puh: +358(0)44 7700 350

OSOITE:
Northern Lights Ranch
Ounasjoentie 1619
99140 KÖNGÄS

Varaustiedustelu

 

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA TALVEKSI 2023-24

Haemme nyt ensi talvikaudeksi marraskuusta 2023 alkaen lisää ammattitaitoisia osaajia joukkoomme.Haemme oikealla asenteella varustettuja henkilöitä, joille asiakaspalvelutyö on ominta vahvuus- ja mukavuusaluetta. Työtehtävien kirjo voi olla ajoittain varsin laajaa sekä tahti hektistä, mutta hymyn ei tule hyytyä kiireenkään keskellä. Asiakkaamme ovat usein matkustaneet luoksemme hyvinkin kaukaa ja haluamme tehdä jokaisen vieraamme kokemuksesta ainutkertaisen.


Lisätietoja hakuprosessista ja avoimista tehtävistä löytyy TÄÄLTÄ.

Huomioithan että hakumme on toistaiseksi voimassa oleva ja eri työtehtäviä täytetään sitä mukaan, kun sopivia tekijöitä löytyy. Tartu siis nyt tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi, jos mielenkiintoinen ja omaa osaamistasi kerryttävä työ sekä vapaa-ajan seikkailut Lapissa ensi talvena kiinnostavat sinua! 

Kirjalliset hakemukset + cv palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@theranch.fi, jonne pyydetään osoittamaan myös mahdolliset kysymykset työtehtäviä koskien. Hakemusviestin aihekenttään pyydetään laittamaan merkintä ”Työpaikkahakemus / haettava työtehtävä”

c
Varaa oma Sky View Cabin