AVOIMIA TYÖPAIKKOJA TALVEKSI 2023-24

Haemme nyt ensi talvikaudeksi marraskuusta 2023 alkaen lisää ammattitaitoisia osaajia joukkoomme.Haemme oikealla asenteella varustettuja henkilöitä, joille asiakaspalvelutyö on ominta vahvuus- ja mukavuusaluetta. Työtehtävien kirjo voi olla ajoittain varsin laajaa sekä tahti hektistä, mutta hymyn ei tule hyytyä kiireenkään keskellä. Asiakkaamme ovat usein matkustaneet luoksemme hyvinkin kaukaa ja haluamme tehdä jokaisen vieraamme kokemuksesta ainutkertaisen.


Lisätietoja hakuprosessista ja avoimista tehtävistä löytyy TÄÄLTÄ.

Huomioithan että hakumme on toistaiseksi voimassa oleva ja eri työtehtäviä täytetään sitä mukaan, kun sopivia tekijöitä löytyy. Tartu siis nyt tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi, jos mielenkiintoinen ja omaa osaamistasi kerryttävä työ sekä vapaa-ajan seikkailut Lapissa ensi talvena kiinnostavat sinua! 

Kirjalliset hakemukset + cv palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@theranch.fi, jonne pyydetään osoittamaan myös mahdolliset kysymykset työtehtäviä koskien. Hakemusviestin aihekenttään pyydetään laittamaan merkintä ”Työpaikkahakemus / haettava työtehtävä”

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!
c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus