Ravintola

Northern Lights Ranchin sydämen muodostaa 100 asiakaspaikkaa käsittävä tunnelmallinen ravintola, joka tarjoaa herkullisia skandinaavisen keittiöön pohjautuvia makuelämyksiä. Ruokaa tehdään intohimoisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sen korkeasta laatutasosta ei tingitä missään vaiheessa. 

Kaunis takka luo lämpöä tilaan, jonka erikoisuus on ravintolasalin ikkunaseinän toimiminen yhtenä osana Northern Lights Ranchin poroaitausta. Siellä asustaa talvisin Northern Lights Ranchin omat porot, joita myös asiakkaat pääsevät ruokkimaan.

PÖYTÄVARAUKSET

Ravintolaamme voi tehdä yksittäisiä pöytävarauksia myös muut kuin Northern Lights Ranchillä majoittuvat asiakkaat silloin kun ravintola ei ole varattuna yksityistilaisuutta varten. Pöytävaraukset tulee aina tehdä ennakkoon, joka onnistuu sähköpostitse info@theranch.fi tai soittamalla 044 770 05350.

Toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan Northern Lights Ranchin uniikista tunnelmasta!

Pöytävaraukset sähköpostitse info@theranch.fi tai soittamalla 044 770 05350.

HUOM! Syksyllä 25.8.2022 alkaen ravintolamme on avoinna illallisia varten to-la 3.11.2022 saakka, jonka jälkeen ravintola on avoinna päivittäin aamiaisia ja illlallisia varten. 

Syksyllä ennakkoon tilatuta mannermaiset aamiastarvikkeet toimitetaan myös aina ennakkoon edellisenä päivänä huoneistoissa vieraiden nautittavaksi. Yksityistilaisuudet

Voitte tiedustella yksityistilaisuuksien järjestämismahdollisuutta ravintolassamme täyttämällä ao. lomakkeen. Voitte myös lähettää tiedustelunne sähköpostilla osoitteeseen info@theranch.fi tai puhelimitse +358(0)44 7700 350.

Tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Varaustoive

Päivämäärä ja kellonaika
. .
Henkilömäärä
Erikoistoiveet / lisätiedot (ruoka-allergiat, erikoisruokavaliot, muut erikoistoiveet)

Galleria

c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus