Ravintola

Northern Lights Ranchin sydämen muodostaa tunnelmallinen ravintolamme, joka tarjoaa herkullisia skandinaavisen keittiöön pohjautuvia makuelämyksiä. Ruokaa tehdään intohimoisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sen korkeasta laatutasosta ei tingitä missään vaiheessa.

Ruokalistamme koostuu pitkälti paikallisista raaka-aineista ja itse poimituista arktisen luonnon antimista ja yrteistä. Pyrkimyksenämme on tarjota makuelämyksiä, jotka muistetaan vielä pitkään.

Kauniit takat luovat lämpöä molempiin ravintolasaleihimme, joiden erikoisuus on ravintolasalien ikkunaseinien toimiminen yhtenä osana Northern Lights Ranchin poroaitausta. Siellä asustavat talvisin Northern Lights Ranchin omat porot, joita myös asiakkaat pääsevät ruokkimaan aamiaisen jälkeen.

PÖYTÄVARAUKSET

Ravintolaamme voi tehdä yksittäisiä pöytävarauksia myös muut kuin Northern Lights Ranchillä majoittuvat asiakkaat 10.4.2023 asti TÄÄLTÄ.

Pöytävaraukset tulee aina tehdä ennakkoon viimeistään edellisenä päivänä pöytävarausjärjestelmästämme. Samalle illalle pöytävarausmahdollisuutta voi tiedustella puhelimitse numerosta 044 770 0541. 

Toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan Northern Lights Ranchin uniikista tunnelmasta!

Ravintolan Oiva-raportti löytyy TÄÄLTÄ.Yksityistilaisuudet

Voitte tiedustella yksityistilaisuuksien järjestämismahdollisuutta ravintolassamme täyttämällä ao. lomakkeen. Voitte myös lähettää tiedustelunne sähköpostilla osoitteeseen info@theranch.fi tai puhelimitse +358(0)44 7700 350.

Tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Varaustoive

Päivämäärä ja kellonaika
. .
Henkilömäärä
Erikoistoiveet / lisätiedot (ruoka-allergiat, erikoisruokavaliot, muut erikoistoiveet)

Galleria

c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus