Ravintola

Northern Lights Ranchin sydämen muodostaa 100 asiakaspaikkaa käsittävä tunnelmallinen ravintola, joka tarjoaa herkullisia skandinaavisen keittiöön pohjautuvia makuelämyksiä. Ruokaa tehdään intohimoisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sen korkeasta laatutasosta ei tingitä missään vaiheessa. 

Muuntautumiskykyinen ravintola koostuu isosta salista sekä pienemmästä baarista ja tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Kaunis takka luo lämpöä tilaan, jonka erikoisuus on ravintolasalin ikkunaseinän toimiminen yhtenä osana Northern Lights Ranchin poroaitausta. Siellä asustaa talvisin Northern Lights Ranchin omat porot, joita myös asiakkaat pääsevät ruokkimaan.

PÖYTÄVARAUKSET

Ravintolaamme voi tehdä yksittäisiä pöytävarauksia myös muut kuin Northern Lights Ranchillä majoittuvat asiakkaat silloin kun ravintola ei ole varattuna yksityistilaisuutta varten. Pöytävaraukset tulee aina tehdä ennakkoon, joka onnistuu sähköpostitse restaurant@theranch.fi tai soittamalla 044 770 0541.

Toivotamme teidät tervetulleiksi nauttimaan Northern Lights Ranchin uniikista tunnelmasta!

Pöytävaraukset sähköpostitse restaurant@theranch.fi tai soittamalla 044 770 0541.Yksityistilaisuudet

Voitte tiedustella yksityistilaisuuksien järjestämismahdollisuutta ravintolassamme täyttämällä ao. lomakkeen. Voitte myös lähettää tiedustelunne sähköpostilla osoitteeseen info@theranch.fi tai puhelimitse +358(0)44 7700 350.

Tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Varaustoive

Päivämäärä ja kellonaika
. .
Henkilömäärä
Erikoistoiveet / lisätiedot (ruoka-allergiat, erikoisruokavaliot, muut erikoistoiveet)

Galleria

c
Siirry varaamaan tästä!