Tarjoukset

SYYSTARJOUS 2020


Syksy on mahtava ajankohta vierailla Lapissa. Ruskan väriloisto yhdistettynä pimeneviin iltoihin tarjoaa upeat puitteet sekä mahdollisuuden nähdä jälleen revontulia valoisan kesän jälkeen.


Northern Lights Ranch on ideaali kohde vierailla myös lumettomaan aikaan sekä näinä aikoina kun riittävien turvavälien noudattaminen tulee olla aina huomioituna. Toisistaan vähintään n. 10 metrin etäisyydellä sijatsevat huoneistomme tarjoavat yksityisyyttä ja sosiaaliset kontaktit pystytään siten minimoimaan normaaliin hotellimajoitukseen verrattuna.  


Syys-marraskuun 2020 välisenä aikana toimitamme myös ennakkoon tilatut aamiaiset joko huoneistoihin tai sitten tarjoilemme ne riittävät turvavälit huomioiden ravintolassamme. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös kaikkiin siivousprosesseihin sekä yleiseen hygieniatasoon maksimoidaksemme asiakkaidemme viihtyvyyden ja turvallisuuden. 


Syystarjouksemme on voimassa 1.9.-28.10.2020 väliselle ajalle seuraavasti:


Sky View Cabin Superior 195 €/huoneisto/vrk
Sky View Cabin Deluxe 225 €/huoneisto/vrk


Ennakkoon tilattavissa oleva aamiainen on saatavilla hintaan 25 €/hlö/vrk. Muuten ravintollamme on suljettuna syys-lokakuussa 2020. 

Pääset varaamaan tarjouksemme eri majoitusvaihtoehtoja TÄÄLTÄ.

 
OnGolf pelimatka 24.-29.9.2020


Northern Lights Ranch tarjoaa yhdessä OnGolfin kanssa upean pelimatkan Suomen pohjoisimmalle golfkentälle Levillä 24.-29.9.2020. Matkan vetäjänä toimii Suomen kaikkien aikojen menestynein naisgolfammattilainen Minea Blomqvist-Kakko. Lisätiedot ja varaukset 20.9.2020 mennessä matkaa koskien TÄÄLTÄ. 

Koronaviruksen vaikutus majoitusvarauksiin

Koronaviruspandemian tuomien epävarmuustekijöiden vuoksi tarjoamme lisää joustavuutta ajalle 1.9.2020-6.4.2021 tehtyihin majoitusvarauksiin. Mikäli eri viranomaismääräyksistä tai muista merkittävistä matkustusrajoituksista johtuen joutuisitte perumaan Northern Lights Ranchille tekemänne majoitusvarauksen, niin varauksen ajankohtaa voi siirtää suunniteltua saapumispäivää edeltävään päivään saakka. Silloin siirretyn varauksen arvoa vastaava uusi majoitusvaraus voidaan tehdä milloin vain 12 kk ajan koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten päättymisen jälkeen. Huomiottehan silloinkin että normaalien varausehtojen tapaan majoitushinnat vaihtelevat eri ajankohtina.

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!

Galleria

c
Siirry varaamaan tästä!