Tarjoukset

Katso loistavat tarjoukset tältä sivulta!

NORTHERN LIGHTS WITH ARCTIC FLAVOURS

Northern Lights with Arctic Flavours -pakettimme yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi Northern Lights Ranchin uniikin majoituksen, pohjoisen luonnon maustamat makuelämykset sekä erityisohjelmanumerona revontulijahdin.

Northern Lights with Arctic Flavours koostuu seuraavasta sisällöstä:
• Kolmen yön majoitus kahdelle hengelle Sky View Cabin Superior -huoneistossa
• Puolihoito kahdelle hengelle (sis. aamiaiset sekä 3-ruokalajin illalliset)
• Osallistuminen yhteistyökumppanimme Arctic Frontierin järjestämään revontulijahtiin matkan toisena iltana sisältäen ammattilaistason kamerakaluston ja opastuksen.

Northern Lights with Arctic Flavours -paketti on varattavissa seuraavasti:
• Torstai – sunnuntai 25.8.-15.11.2022
• Kaikkina viikonpäivinä 15.11.-15.12.2022
• Kaikkina viikonpäivinä 4.1.-10.4.2023

Northern Lights with Arctic Flavoursin englanninkielinen esite on nähtävillä TÄSTÄ.
Varaustilannetta ja hintoja voit tarkistaa TÄSTÄ.

HUOM! Pääset varaamaan matkapaketin syöttämällä ensin varausjärjestelmään toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät kolmen yön viipymälle ja lisäämällä Campaign code -kenttään pakettitarjouksen koodin NLAF.

Pääsiäinen 2023

Huhtikuu on monen mielestä paras ajankohta vierailla Lapissa. Päivät pitenevät ja pääsee nauttimaan talvisista aktiviteeteista aurinkoisessa säässä. Yöt ovat kuitenkin edelleen kylmiä ja pimeitä, jolloin pääsee puolestaan ihailemaan tähtitaivasta ja revontulia sääolosuhteiden ollessa otolliset.

 

Huhtikuun 2023 kampanjassamme olemme yhdistäneet pääsiäisen ajalle majoituksen upeissa Sky View Cabineissamme sekä ravintolamme herkulliset ateriat seuraavasti:

 

Majoitus puolihoidolla Sky View Cabin Standardissa 195 € / yö / henkilö *

Majoitus puolihoidolla Sky View Cabin Superiorissa 225 € / yö / henkilö *

Majoitus puolihoidolla Sky View Cabin Deluxessa ulkoaltaalla 245 € / yö / henkilö *

 

* Hinta on ilmoitettu per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa majoittuen sisältäen aamiaiset sekä 3-ruokalajin illalliset. Hinnat ovat voimassa 2-5 yön varauksiin ajalla 5.-10.4.2023 välisenä aikana.

 

Varausta tehdessäsi sinun tulee syöttää varausjärjestelmäämme ensiksi toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät minimissään 2 yön viipymän osalta. Sen jälkeen sinun tulee lisätä koodi EASTER varaussivulla näkyvään Kampanjakoodi-kenttään pystyäksesi hyödyntämään kyseisen tarjouksen.

Voit tarkistaa varaustilannetta ja tehdä varauksia TÄSTÄ.

 

HUOM! Tarjous on voimassa koskien vain uusia varauksia, jotka tehdään suoraan nettisivujemme kautta.

 

Mikäli haluatte varata lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.), niin se on mahdollista tehdä puolestanne myyntimme toimesta Superior- ja Deluxe-huoneistoihimme. Lisävuoteen varaamiseksi pyydämme lähettämään toiveenne sähköpostitse info@theranch.fi sekä lisäämään siihen online-varausta tehdessänne saamanne varausnumeron. Lisävuoteen hinta puolihoitoruokailuineen on 95 € / yö / aikuinen tai 1-2 lasta (3-12 v.).

MAJOITU 4 & MAKSA 3 TAI MAJOITU 7 & MAKSA 5

Tiesitkö että revontulet näyttäytyvät Levin alueella keskimäärin 111 kertaa vuodessa revontulikaudella elo- huhtikuussa? Sijaintimme 15 kilometriä Leviltä pohjoiseen valosaasteen ulottumattomissa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet revontulten näkemiselle. Mitä pidempään majoitut, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pääset ihailemaan yötaivaalla loimuavia taivaantulia!

Stay Long & Pay Less -kampanjamme tarjoaa teille mahdollisuuden majoittua neljä yötä kolmen yön hinnalla tai seitsemän yötä viiden yön hinnalla. Tämä erikoistarjous on voimassa 25.8.-15.12.2022 ja 24.3.-10.4.2023 väliselle ajalle tehtäviin uusiin majoitusvarauksiin.

Varaustilannetta ja hintoja voit tarkistaa TÄSTÄ.

HUOM! Tarjous koskee vain uusia nettisivujemme kautta tehtäviä varauksia. Tarjous koskee ainoastaan majoitushintoja eikä sitä voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa. Varausta tehdessäsi sinun tulee syöttää varausjärjestelmään ensiksi toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät neljän tai seitsemän yön viipymän osalta. Sen jälkeen lisäämällä koodin 4FOR3 (neljän yön majoitus) tai 7FOR5 (seitsemän yön majoitus) sivulla näkyvään Campaign code -kenttään pääset hyödyntämään kyseisen tarjouksen.

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!

Galleria

c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus