Tarjoukset

MAJOITU 4 & MAKSA 3

tai

MAJOITU 7 & MAKSA 5

 

Tiesitkö että revontulet näyttäytyvät Levin alueella keskimäärin 111 kertaa vuodessa revontulikaudella syys-huhtikuussa? Northern Lights Ranch sijaitsee ideaalissa paikassa revontulien näkemiseksi ja siten mitä pidempään majoitut, niin sitä suurempi todennäköisyys sinulla on nähdä revontulet.


Talvella 2019-20 meillä onkin tarjota teille neljän yön majoitus kolmen yön hinnalla tai seitsemän yön majoitus viiden yön hinnalla. Tämä erikoistarjous on voimassa 6.1.-13.4.2020 väliselle ajalle tehtäviin uusiin majoitusvarauksiin. 

Varaustilannetta ja hintoja voit tarkistaa TÄSTÄ.


HUOM! Pyydämme huomioimaan, että tarjous koskee vain uusia nettisivujemme kautta tehtäviä varauksia ja se koskee ainoastaan majoitushintoja. Varausta tehdessäsi sinun tulee syöttää varausjärjestelmään ensiksi toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät neljän tai seitsemän yön viipymän osalta. Sen jälkeen tulee lisätä koodi 4FOR3 (neljän yön majoitus) tai 7FOR5 (seitsemän yön majoitus) sivulla näkyvään Campaign code -kenttään pystyäksesi hyödyntämään kyseisen tarjouksen.NORTHERN LIGHTS WITH ARCTIC FLAVOURS


Northern Lights with Arctic Flavours on majoitus- ja ohjelmapakettimme, joka yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi Northern Lights Ranchin uniikin majoituksen, loistavat ruokailuelämykset sekä erityisohjelmanumerona revontulijahdin. Northern Lights with Arctic Flavours koostuu seuraavasta sisällöstä:

* Kolmen yön majoitus kahdelle hengelle Sky View Cabin Superior -huoneistossa Northern Lights Ranchillä.
* Päivittäiset aamiaiset sekä 3-ruokalajin illalliset Northern Lights Ranchin ravintolassa.
* Osallistuminen yhteistyökumppanimme Arctic Frontierin järjestämään revontulijahtiin matkan toisena iltana sisältäen kamerakaluston ja opastuksen.


Northern Lights with Arctic Flavoursin englanninkielinen esite on nähtävillä TÄSTÄ.


Varaustilannetta ja hintoja voit tarkistaa TÄSTÄ.

HUOM! Tehdessäsi varausta pyydämme syöttämään varausjärjestelmään ensiksi toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät kolmen yön viipymän osalta. Sen jälkeen tulee lisätä koodi NLAF sivulla näkyvään Campaign code -kenttään pystyäksesi varaamaan Northern Lights with Arctic Flavours -matkapaketin.

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!

Galleria

c
Siirry varaamaan tästä!