MAJOITU 4 & MAKSA 3 TAI MAJOITU 7 & MAKSA 5

Tiesitkö että revontulet näyttäytyvät Levin alueella keskimäärin 111 kertaa vuodessa revontulikaudella elo- huhtikuussa? Sijaintimme 15 kilometriä Leviltä pohjoiseen valosaasteen ulottumattomissa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet revontulten näkemiselle. Mitä pidempään majoitut, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pääset ihailemaan yötaivaalla loimuavia taivaantulia!

Stay Long & Pay Less -kampanjamme tarjoaa teille mahdollisuuden majoittua neljä yötä kolmen yön hinnalla tai seitsemän yötä viiden yön hinnalla. Tämä erikoistarjous on voimassa 23.8.-7.12.2023 ja 18.3.-14.4.2024 väliselle ajalle tehtäviin uusiin majoitusvarauksiin.

Varaustilannetta ja hintoja voit tarkistaa TÄSTÄ.

HUOM! Tarjous koskee vain uusia nettisivujemme kautta tehtäviä varauksia. Tarjous koskee ainoastaan majoitushintoja eikä sitä voi yhdistää mahdollisten muiden tarjousten kanssa. Varausta tehdessäsi sinun tulee syöttää varausjärjestelmään ensiksi toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät neljän tai seitsemän yön viipymän osalta. Sen jälkeen lisäämällä koodin 4FOR3 (neljän yön majoitus) tai 7FOR5 (seitsemän yön majoitus) sivulla näkyvään Campaign code -kenttään pääset hyödyntämään kyseisen tarjouksen.

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!
c
Varaa oma Sky View Cabin