Pääsiäinen 2023

Huhtikuu on monen mielestä paras ajankohta vierailla Lapissa. Päivät pitenevät ja pääsee nauttimaan talvisista aktiviteeteista aurinkoisessa säässä. Yöt ovat kuitenkin edelleen kylmiä ja pimeitä, jolloin pääsee puolestaan ihailemaan tähtitaivasta ja revontulia sääolosuhteiden ollessa otolliset.

 

Huhtikuun 2023 kampanjassamme olemme yhdistäneet pääsiäisen ajalle majoituksen upeissa Sky View Cabineissamme sekä ravintolamme herkulliset ateriat seuraavasti:

 

Majoitus puolihoidolla Sky View Cabin Standardissa 195 € / yö / henkilö *

Majoitus puolihoidolla Sky View Cabin Superiorissa 225 € / yö / henkilö *

Majoitus puolihoidolla Sky View Cabin Deluxessa ulkoaltaalla 245 € / yö / henkilö *

 

* Hinta on ilmoitettu per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa majoittuen sisältäen aamiaiset sekä 3-ruokalajin illalliset. Hinnat ovat voimassa 2-5 yön varauksiin ajalla 5.-10.4.2023 välisenä aikana.

 

Varausta tehdessäsi sinun tulee syöttää varausjärjestelmäämme ensiksi toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät minimissään 2 yön viipymän osalta. Sen jälkeen sinun tulee lisätä koodi EASTER varaussivulla näkyvään Kampanjakoodi-kenttään pystyäksesi hyödyntämään kyseisen tarjouksen.

Voit tarkistaa varaustilannetta ja tehdä varauksia TÄSTÄ.

 

HUOM! Tarjous on voimassa koskien vain uusia varauksia, jotka tehdään suoraan nettisivujemme kautta.

 

Mikäli haluatte varata lisävuoteen yhdelle aikuiselle tai 1-2 lapselle (3-12 v.), niin se on mahdollista tehdä puolestanne myyntimme toimesta Superior- ja Deluxe-huoneistoihimme. Lisävuoteen varaamiseksi pyydämme lähettämään toiveenne sähköpostitse info@theranch.fi sekä lisäämään siihen online-varausta tehdessänne saamanne varausnumeron. Lisävuoteen hinta puolihoitoruokailuineen on 95 € / yö / aikuinen tai 1-2 lasta (3-12 v.).

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!
c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus