Syysviikonloput

Sky View Cabin Superior 155 € / yö / henkilö *
Sky View Cabin Deluxe ulkoaltaalla 175 € / yö / henkilö *

* Hinnat ovat ilmoitettu per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa majoittuen sisältäen aamiaiset sekä 3-ruokalajin illalliset. Mannermaiset aamiaiset toimitetaan huoneistoonne valmiiksi aina edeltävänä päivänä ja illalliset tarjoillaan tunnelmallisessa ravintolassamme.

Hinnat ovat voimassa viikonloppuisin 2 tai 3 yön varauksiin 25.8.-13.11.2022 välisenä aikana. Huomioittehan varausta tehdessänne, että kahden yön viipymien osalta saapumispäiväksi tulee olla valittuna joko torstai tai perjantai ja kolmen yön viipymien osalta saapumispäiväksi tulee valita torstai.

HUOM! Tarjous koskee vain uusia varauksia, jotka tehdään suoraan nettisivujemme kautta osoitteessa www.theranch.fi. Hyödyntääksesi kyseisen tarjouksen tulee sinun syöttää varausjärjestelmään ensin toivomasi saapumis- ja lähtöpäivät kahden tai kolmen yön viipymän osalta ja lisätä sen jälkeen Campaign code -kenttään koodi AUTUMN.

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!
c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus