Yksityistilaisuudet ja aktiviteetit

Northern Lights Ranch toimii erinomaisesti erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseksi oli kyseessä sitten häät, kokoukset, yritysjuhlat tai yksityistilaisuudet.

Uusi monitoimitilamme valmistuu marraskuussa 2022 ravintolamme yhetyteen, joka tarjoaa entistäkin paremmat puitteet kaikkien eri tilausuuksien järjestämiseksi. Uusi monitoimitila on suunniteltu muuntautumaan erityisesti kokouksia ja kaikenlaisia eri kokoontumisia ja juhlia varten. Tila soveltuu kaikkiin tilaisuuksiiin aian 60 henkilöön saakka ja tarvittaessa ravintolatilamme kanssa jopa 150 henkilön tilaisuudet ovat mahdollisia. Northern Lights Ranchilla on siten tarjota todella upeat ja monipuoliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.

Talvisin ravintolan läheisyteen rakennetaan myös aina lumikappeli, jota pystyy  hääseremonioiden lisäksi hyödyntää myös eri yksityistilaisuuksissa esim. alkumaljojen nauttimista varten.   

Tarjoamme eri yhteistyökumppaniemme kautta myös erilaisia aktiviteetteja asiakkaillemme. Talvisin suosituimpia aktiviteetteja ovat Levin tarjoamien hiihto- ja laskettelumahdollisuuksien lisäksi moottorikelkka-, husky- ja poroajelut sekä revontuliretket.

NYT VALIKOITUJEN KUMPPANIEMME TARJOAMIIN AKTIVITEETTEIHIN JA ELÄMYKSIIN PÄÄSEE TUTUSTUMAAN SEKÄ VARAAMAAN TÄÄLTÄ.

Lumettomaan aikaan aktivitteettivalikoimaan kuuluu puolestaan mm. patikointia, pyöräilyä, melontaa, kalastusta ja golfia Suomen pohjoisimmalla golfkentällä. Toimitamme tarkemmat tiedot eri kumppaniemme tarjoamista aktivitettimahdollisuuksista varausohjeineen aina majoitusvarauksen tekemisen jälkeen.

Paikan päällä Northern Lights Ranchillä suosittu ympärivuotuinen aktiviteetti on ulkopaljulla ja kylmäaltaalla varustetun saunamme vuokraaminen yksityiskäyttöön. Tunnelmallinen laavumme on aina myös asiakkaidemme käytettävissä ympäröivän puhtaan luonnon ja hiljaisuuden ihailuun avotulen äärellä.

Talvisin pääsee nauttimaan myös veloituksetta lumikenkäilystä ja luistelusta omalla luistinkentällämme, joihin majoittuvat asiakkaamme saavat molempiin veloituksetta välineet lainaksi. Talvisin ei sovi myöskään unohtaa poroaitauksessamme asustavia poroja, joita asiakkaamme pääsevät myös itse ruokkimaan.

Ideoimme mielellämme asiakkaidemme kanssa jokaiseen tilaisuuteen parhaiten sopivat oheispalvelut ja aktiviteetit. Ota siis meihin yhteyttä ja suunnitellaan toiveidenne mukainen tilaisuus Northern Lights Ranchillä!

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!
c
Varaa majoitus
Tee pöytävaraus