Yksityistilaisuudet ja aktiviteetit

Northern Lights Ranch toimii erinomaisesti erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseksi oli kyseessä sitten häät, kokoukset, yritysjuhlat tai yksityistilaisuudet.

Ravintolatilamme on hyvin muuntautumiskykyinen ja se tarjoaa siten upeat puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Talvisin ravintolan läheisyteen rakennettavaa lumikappelia pystyy myös hääseremonioiden lisäksi hyödyntää eri yksityistilaisuuksissa esim. alkumaljojen nauttimista varten.   

Tarjoamme eri yhteistyökumppaniemme kautta myös erilaisia aktiviteetteja asiakkaillemme. Talvisin suosituimpia aktiviteetteja ovat Levin tarjoamien hiihto- ja laskettelumahdollisuuksien lisäksi moottorikelkka-, husky- ja poroajelut sekä revontuliretket. Lumettomaan aikaan aktivitteettivalikoimaan kuuluu puolestaan mm. patikointia, pyöräilyä, melontaa, kalastusta ja golfia Suomen pohjoisimmalla golfkentällä. Toimitamme tarkemmat tiedot eri kumppaniemme tarjoamista aktivitettimahdollisuuksista varausohjeineen aina majoitusvarauksen tekemisen jälkeen.

Paikan päällä Northern Lights Ranchillä suosittu ympärivuotuinen aktiviteetti on ulkopaljulla varustetun saunamme vuokraaminen yksityiskäyttöön. Tunnelmallinen laavumme on aina myös asiakkaidemme käytettävissä ympäröivän puhtaan luonnon ja hiljaisuuden ihailuun avotulen äärellä.

Talvisin pääsee nauttimaan myös veloituksetta lumikenkäilystä ja luistelusta omalla luistinkentällämme, joihin majoittuvat asiakkaamme saavat molempiin veloituksetta välineet lainaksi. Talvisin ei sovi myöskään unohtaa poroaitauksessamme asustavia poroja, joita asiakkaamme pääsevät myös itse ruokkimaan.

Ideoimme mielellämme asiakkaidemme kanssa jokaiseen tilaisuuteen parhaiten sopivat oheispalvelut ja aktiviteetit. Ota siis meihin yhteyttä ja suunnitellaan toiveidenne mukainen tilaisuus Northern Lights Ranchillä!

Kysyttävää tai palautetta?

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta Northern Lights Ranchiä koskien!
c
Siirry varaamaan tästä!