Tarjoukset

Meillä on vieraillemme erikoistarjouksia, jotka päivitetään tänne. Tällä hetkellä saatavilla on seuraavat tarjoukset:

STAY LONG & PAY LESS – VIIVY PITKÄÄN & MAKSA VÄHEMMÄN

Tiesitkö että revontulet näyttäytyvät Levin alueella keskimäärin 111 kertaa vuodessa revontulikaudella elo- huhtikuussa? Sijaintimme 15 kilometriä Leviltä pohjoiseen valosaasteen ulottumattomissa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet revontulten näkemiselle. Mitä pidempään majoitut, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pääset ihailemaan yötaivaalla loimuavia taivaantulia!

Stay Long & Pay Less -kampanjoissamme tarjoamme 4 yön yöpymisen 3 yön hinnalla tai 7 yön 5 yön hinnalla kauniissa Sky View Cabineissamme. Tämä erikoistarjous on voimassa 28.8.-30.11.2024 välisenä aikana.

HUOM! Huomioithan, että kampanja koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty nettisivuillamme, koskee vain majoitushintoja eikä kampanjaa voi yhdistää muihin mahdollisiin tarjouksiin. Syötä varausta tehdessäsi pyydetyt saapumis- ja lähtöpäivät 4 tai 7 yöksi ja lisää sitten koodi 4FOR3 tai 7FOR5 kampanjakoodisarakkeeseen, jotta voit varata tämän erikoistarjouksen.

Tarkista saatavuus tästä

Tulevia tarjouksia

Ilmoitamme seuraavasta tarjouksestamme pian – pysy ajan tasalla ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai tilaa uutiskirjeemme!