Ravintola

Northern Lights Ranchin ravintola on paikka, jossa kulinaarinen huippuosaaminen kohtaa Lapin luonnonihmeet. Huolella laadittu menumme on pitää sisällään sekoituksen pohjoismaisia ja kanasianvälisiä makuja. Takkatuli luo tunnelmaa ravintolatilaamme, jonka suurista ikkunaista avautuu näky poroaitaukseemme, jossa poromme asustavat aina talvisin.

Ravintolan

kulinaristisia kohokohtia

Northern Lights Ranchin ravintolassa on tarjolla erilaisia maukkaita pohjoismaisia herkkuja kansainvälisellä vivahteella. Paikallisten raaka-aineiden käyttö on korostetussa asemassa kaikissa annoksissamme. Keittiömestarimme poimii itse kaikki käyttämämme marjat, sienet ja yrtit lumettomaan aikaan, joista loihditaan upeita makuelämyksiä.

Ravintola koostuu kahdesta erillisestä ruokasalista: rustiikkisesta perinteisellä lappilaisella sisustuksella ja korkealla katolla sekä yhdestä nykyaikaisemmasta monitoimitilasta, joka sopii erinomaisesti ryhmäillallisiin ja yksityistilaisuuksiin. Ruokasaleja yhdistää baarialueemme, ja molemmissa on iso takka, joka luo lämpimän tunnelman rennon musiikin soidessa taustalla.

Talvella molempien ruokasalien erikoisuutena on myös valaistu poroaitaus, joka sijaitsee aivan ruokasalien ulkopuolella. Siellä asiakkaat voivat tarkkailla porojamme ruokailun yhteydessä ja aamupalan jälkeen asiakkaat ovat aina tervetulleita myös itse ruokkimaan porojamme. Vastaanoton yhteydessä meillä on myös pienempi aulabaari, jossa asiakkaat voivat nauttia juomia ja kevyitä välipaloja sekä etsiä kirjoja ja lehtiä luettavaksi tai pelata lautapelejä.

Loistava paikka yksityistilaisuuksiin

Monitoimitila yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin

Northern Lights Ranch tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisiin tapahtumiin, kuten häihin, yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin. Toinen ravintolatilamme on suunniteltu toimimaan monitoimitilaksi, joka toimii loistavana paikkana unohtumattomille tapahtumille arktisessa ympäristössä.

Moderni tila toimii erinomaisesti myös neuvotteluhuoneena, joka on varustettu kaikilla asiaankuuluvilla AV-laitteilla ja tarjoaa erinomaisen akustiikan. Muunneltavuutensa johdosta tila sopii aivan yhtä hyvin niin kokouksiin kuin erilaisiin juhliinkin ja periaatteessa kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin jopa 60 hengelle.